+36 1 463 0430+36 1 463 0430
E-mail
English

Rólunk

A MICRO-TOP Kft. a magyarországi távközlés különböző területein végez kivitelezési, telephely keresési és tervezési munkákat. 

A tulajdonosok és az alkalmazottak a távközlés különböző területein megszerzett magas színvonalú műszaki ismereteiket hasznosítják a cégnél. 

A beruházási csoport feladata a magyarországi távközlési telephelyek keresése és a kapcsolódó dokumentációk elkészítése, engedélyeztetésre való előkészítése. Az elmúlt években több, mint 200 darab telephelyet kerestünk és mértünk fel. 

1999-től mikrohullámú összeköttetések megvalósíthatósági tanulmányát, tervezését, engedélyeztetését is felvettük cégünk tevékenységi körei közé (Pathloss 4.0 tervező program). Az elmúlt években 150 mikrohullámú összeköttetés tervezését és engedélyeztetését végeztük el. 

Acélszerkezeti, antenna- és kábelnyomvonal tervezése is ennek a csoportnak a feladata. 

Kivitelezési üzletágunk a magyarországi távközlési cégek részére végez telepítési, installálási és építészeti munkákat, ideértve repeater állomások, GSM, DCS és UMTS bázisállomások komplett kivitelezését, pont-pont és pont-multipont mikrohullámú összeköttetések telepítését, karbantartását, hibajavítását, szállodák és irodaházak belső WLAN és rádiótelefon rendszerének kiépítését. 

1998. decemberében megkezdődött az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer kiépítése, a tanúsítás 1999. novemberében megtörtént. 2001. és 2002. januárjában a sikeres felülvizsgálati audit is megtörtént. 2002-ben megkezdtük a felkészülést az ISO 9001:2001minőségbiztosítási rendszerre való átállásra. 2003. áprilisában a sikeres audit is megtörtént. 

2001. decemberében megkezdődött a NATO AQAP 110:1995 Katonai Minőségirányítási rendszer kialakítása. 

K+F tevékenység keretében egy cellatervező software megírása és tesztelése készült el. Ezenkívül egy 1,5 GHz-es tölcsérantenna tervezését, gyártását és méréseit vittük végig. 

A 2003-ban és 2006-ban a sikeres megújító auditok után a vezetőség a környezetközpontú irányítási rendszer bevezetését és integrálását határozta el a minőségirányítási rendszerrel. Az Integrált Irányítási Rendszer kiépítése és felkészülés a tanúsíttatásra folyamatban van.

cisco DNV Széchenyi terv