+36 1 463 0430+36 1 463 0430
E-mail
English

Távközlési telephelykeresés

A magyarországi távközlési cégek megrendelései alapján a telephelykereső csoport meghatározott igények szerint végzi tevékenységét.

A magyarországi távközlési cégek megrendelései alapján a telephelykereső csoport meghatározott igények szerint végzi tevékenységét. Ennek során először szemrevételezzük azokat a lehetséges, a környezetből megfelelő mértékben kiemelkedő objektumokat, amire az előzetesen megkapott megrendelői (technikai) paraméterek alapján valószínűsíthető, hogy bázisállomás illetve adatátviteli átjátszó vagy csomópont telepíthető.

A helyszíni bejárás során a telephely-keresési űrlap, az épületről készült fényképek (homlokzat, épületbejárat, háztető, hozzáférési és menekülési útvonalak, elektromos helyiség, meglévő antennák) és a körpanoráma alapján a megrendelő eldöntheti, hogy feltételeinek megfelelő-e az épület. Megfelelés esetén elindítható a bérleti szerződés előkészítése illetve a szerződés megkötése.

Szerződéskötést követően megkezdődhetnek a tervezési és engedélyeztetési munkák:

  • elektromos betáp tervezése
  • antennatartó acélszerkezet statikai tervezése
  • helyiség kialakítás, ha szükséges, épületszerkezeti átalakítás tervezése
  • kábelnyomvonal és kábelhíd tervezése

Az elkészült terveket általunk történt ellenőrzés után - ami magában foglalja a tervezési alapadatok, elkészült építési engedélyeztetési tervek, valamint a szerződések felülvizsgálatát - engedélyeztetési dokumentációkba rendezve, a megfelelő szakhatóság felé engedélyeztetés céljából benyújtjuk. Csatoljuk az egyéb szükséges iratokat is: hivatalos térképmásolatot, tulajdoni lap másolatokat, tulajdonosi hozzájárulásokat, társasháztulajdon alapító okiratot, valamint felelős tervezői nyilatkozatot, tűzvédelmi nyilatkozatot, földelés, villám-és érintésvédelmi terveket, statikai szakvélemény ill. terveket. Szükség esetén beszerezzük azOKK-OSSKI sugárbiológiai szakvéleményét.

cisco DNV Széchenyi terv